Nye Envirolyte anlæg

Nyheden kort fortalt.
Envirolyte er en patenteret naturlig rensningsteknik, som gennem en elektrokemisk proces med kun el, salt og vand producerer en meget stærk og effektiv desinfektionsvæske, Anolyte.

Anolyte desinficerer og rengør indenfor et bredt tilpasningsområde, som bl.a. omfatter vandrensning, procesindustri og produktion i landbruget. Metoden er økonomisk fordelagtig, miljøvenlig, stabil, pH neutral og kan produceres på stedet. I modsætning til mange andre rensningsprocesser vendes der tilbage til udgangspunktet, salt og vand.

Envirolyte har i de seneste år arbejdet intens på at reducere forbruget af NaCl (salt) samt forbruget af energi til fremstilling af væsken. I tråd med den grønne vækst filosofi samt udviklingsarbejdet med reduktioner i CO2 udledningen har den seneste forskning og  teknologiske udvikling i  Envirolyte applikationer til industrien gjort det muligt at reducere mængden af NaCl (saltforbruget) der ellers udgør ca. 60% af de variable omkostninger ved væskefremstillingen med 75% samt reducere energiforbruget med mere end 50%.

Vores produkt er godkendt af EU, certificeret af EU og godkendt af Fødevarestyrelsen.

EU Article 95 of the new EU BPR 528/2012, klasse 2, 3 , 4, 5. Klasse 5 – drikkevand.

Echa.europa.eu/documents/10162/17287015.

Envirolyte enheder er certificeret godkendt klasse 1,
medicinsk udstyr i EU direktiv 93/42 , Annex VII.

Fødevarestyrelsen, 2008-20-5409-LCHK.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *